Hovedgrunnen til at jeg forbinder enchiladasmed helg, er rett og slett at det tar litt tid og forberede, og stort sett liker jeg at hverdagsmiddagene går raskt unna
ENCHILADASMED KJØTTDEIG. Her er tortillas fylte og gratinerte med ost og blir en slags formrett. Her er en oppskrift på en enkel og grei taco-rett – enchiladas
Stek karbonadedeig med tacokrydder (spisskummen, chili, hvitløk, koriander, salt, pepper, paprikapulver) og legg over sammen med litt salsa og noen osteskiver
Smør en ildfast form lett med litt olje. Skrell og finhakk løk, chili (del på langs og skrap ut frøene dersom du ikke liker det skikkelig sterkt) og hvitløk, og fres det til det blir mykt i en middels varm gryte med olje
Enchiladasene serveres med Mager Kesam, salsa og quacamoule (og en god salat, om du vil). Jeg elsker lomper, for det er så utrolig mye digg man kan lage sammen med lomper
Topp med restene av enchiladasausen og dryss over ost. Vi elsker tex-mex mat til helgene- såpass mye at vi til og med får lyst på hverdagstaco- (klikk her for oppskrift)
start med å steke kjøttdeig sammen med litt salt og pepper. skjær sopp i skiver og la den steke på høy varme med litt smør , sakt og pepper til den trekker seg sammen å får litt farge
Enchiladasmed laks. ♦ Skjær laks i terninger og stek på middels varme med tacokrydder. ♦ Fyll tortillas med salat, fetaost, laks, salsa og kesam, rull sammen og legg i en ildfast form
Denne er gjort kjøttfri, ved å bytte ut kjøtt med bønner. Jeg er ingen bønne-fanatiker, men synes det er greit å bytte ut ett eller to måltider i uken med bønner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.