Deilig som middag eller som kosemat. Ost og skinkegrateng-lavkarbo. til 4 personer3 egg3 dl fløte250 g skinke i biter250 g raspet ost1 ss sennep(kan utelates)2-3 vårløk salt og pepper Bland sammenfløte,eggog sennep
Avkjøl i stekebrettet i noen minutter før du tar dem ut. Valget falt på disse fristende s’mores-cupcakesene, og forventningene var store da jeg skulle smake på dem
Det var både kjapt og enkelt og nå gleder jeg meg veldig til å smake på den For å lage ost må du ha noe som heter Osteløpe som selges på Apoteket , eller du kan bruke noe som heter Vegetable rennet tablets som du kan kjøpe her på Cheesemaking
Pisk godt inn slik at du ikke får noen klumper. Bruk helst en god kaserolle med nonstick belegg. Nå kan du også tilsette noen SS næringsgjær for en kjempegod smak
Tilsett resten av ingrediensene og elt i noen minutter. Fine mennesker. ). En jeg studerer med som heter Kristin lurte på om jeg kunne lage grove ost og skinke horn
For å lage ost må du ha noe som heter Osteløpe som selges på Apoteket , eller du kan bruke noe som heter Vegetable rennet tablets som du kan kjøpe her på Cheesemaking
Om du ikke bruker flytende honning, kan du varme Lynghonning noen sekunder i mikrobølgeovnen. 1 stk rund Brie eller Camembert ( størrelsen velger du selv )
Brunost er heller ikke å forakte. Nakkekoteletter med god marmorering. Å få koteletter møre og saftige er ikke nødvendigvis så enkelt, men dette trikset fungerte utmerket og de ble helt perfekte
Noen ganger kan det bli for mye å velge mellom, som er mer til forvirring enn til hjelp, ikke sant. Utfordringen med denne er å få sausen klumpfri, i verste fall kan man sile den gjennom en sil dersom det blir klumper
Rull innover slik at du får fine horn. God formiddag dere. Her kommer enda en horn-oppskrift. ) Du kan fylle dem med hva du vil, jeg valge ost og bacon denne gangen
Har du laget ost noen gang. Det er ikke akkurat Norvegia eller Camembert jeg lager, men en god kokaost som kan spises nesten med det samme den er ferdig
Hvis du ønsker å servere noeutenom det vanlige nyttårsaften eller ved en annen spesiell anledning må du prøve å servere Champagne sammen med en AOP kittmodningsost, som for eksempel Langres
La stå og renne/ dryppe av seg i noen timer. Et tips hvis du ikke har et stativ sånn som jeg har, er å henge knyttet/ kjøkkenhåndkleet på knotten i skapdøra over vasken sånn at det kan dryppe rett i vasken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.