1 dl
havregryn (ca 40 g)- 3 dl vann- 2 dråper stevia hazelnut- 1 liten klype salt + litt kardemomme- 20 g proteinpulver m/smak av kanel- Cottage cheese- Pekannøtter
Så enkelt, så godt og så raskt å steke. Litt kanel og/eller kardemomme. Lag røren i f. Sett på vaffeljernet mens du lager morgenkaffe, stek og vips, en sunn ogvelsmakende varm start på dagen
Havregrøt er både mettende, næringsrikt og smaker godt, og for ikke å snakke om billig. Jeg pleier alltid blande inn proteiner i grøten, både egg og cottage cheese
I begynnelsen på dette århundre kom ogsåsmoothie-begrepet til Norge. Nytt treningsprogramog planer om sunn kost skal oppfylle drømmen min om et bedre liv
Nok om det, dagens oppskrift er ovnsbakt havregrøt som passer til frokost eller kveldsmat. Var jo ute å reiste i helgen som var og kom altfor sent hjem mandag
Overnattet havregrøt skal visstnok være det nye store innen frokoster, og det forstår jeg godt. Det går visstnokogså an å varme den i mikroen, men jeg synes den er så god kald at jeg ikke har prøvd det selv
-) Jeg slumper litt når jeg lager grøten om morgenen, men jeg lager den sånn cirka slik. Havregrøten lager jeg av havregryn, mandelmel og melk, og topper den med masse sukrin gold, kanel, cottage cheese, gojibær og tørkede blåbær
- Thale Sunniva. I min smoothie pleier jeg å ha i disse deilige godsakene som litt ekstra næring etter treningen, og så har jeg i litt frosne bær/frukt, juice og kesam
Jeg sitter som vanlig her med frokosten min, svarer mail og lader opp til noken dag i praksis. Det er stort sett slik jeg lager den hver enestegang, uavhengig om jeg lager en porsjon eller for flere dager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.