Caprese er en enkel og rask salat fra det italienske kjøkken og opprinnelig fra Capri. Salaten er nydelig som forrett, men passer godt til en liten lunsjrett eller som tilbehør til grillmaten
Vi startet med den kjente, italienske forretten Insalata Caprese - med en liten vri. Insalata Caprese - i Tyskland best kjent som "Tomat og Mozarella" er en klassiker bestående av tomat- og mozarellaskiver, litt basilikum, noen dråper olivenolje og kanskje litt balsamico
Rør inn Non Stopen og resten av melet, og elt blandingen for hånd til den blir glatt. 30 stk200 g smør200 g brun sukker2 ss lys sirup300 g hvetemel3 tsj bakepulver170 g Non Stop Smør og sukker røres til det blir kremaktig
Torta caprese betyr egentlig Caprikake. INGREDIENSER TORTA CAPRESE250 g grovmalte mandler250 g grovhakket mørk sjokolade6 romtempererte store egg225 g sukker250 g romtemperert usaltet smørmelisSett ovnen på 150°C (ikke varmluft
1 porsjon (min størrelse) smakfull og lun Caprese til heldige meg ble lagd av. 1 porsjon (min størrelse) smakfull og lun Caprese til heldige meg ble lagd av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.