Dette er dagen hvor vi kan ta frem vakkert sølv og søljer og pynte med norske farver. Så er nasjonaldagen snart over, etter lang dag kan man oppsummere med
– For å holde bærene friske kan du pensle de med resten av sukkerlaken som du har igjen, da får de en finliten glansfull hinne på seg som gjør at bærene ser like freshe ut dagen etterpå
Legg på toppen og dynk medlitt melk eller juice. Bland alt forsiktigmed en slikkepott. La kaken stå kjølig noen timer, eller lag den gjerne dagen før, slik at den blirriktigsaftigog "bløt"
mai kake med rødt ogblått sukkerbrød, fylt med krem, kesam ogfriske bær. Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfargeog en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)
LilleNilclas ble døpt denne helgen,og det måtte feiresmed en dåpskake. ) Håper dagen ble flott ogminnerik,og takk for at jeg fikk æren av å lage dåpskaken deres
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Det feiresmedkorpsmusikk, hurra-rop, synet av festbunader, ballonger, isog selvsagt mye god mat. mai-menyer, så du kan velge den som fristerog passer deg best
Tilsett så kyllingenmed salt og pepper oglitt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt. Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk ogkarri
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.