Min oppskrift avviker fra veldig mange andre hummusoppskrifter på norsk på to områder. Med det første året bak oss passer det godt å se på hva dere faktisk klikket dere inn på
Alle disse er gjengangere påkjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året. Kanskje ikke rette tid å lage den på akkurat nå – men husk denne godbiten til neste sommer når tomatene igjen er gode og fulle av smak
Jeg skal ikke påstå at bloggen ble nedrent av nye lesere de første ukene, men jeg holdt det gående med de tre innleggene i uka jeg hadde lovd meg selv at jeg skulle legge ut
Har begynt med styrketrening, et program med fokus på bevegelighet (da spesielt i skuldre/bryst) og mtp foroverroterte skuldre som jeg etter denne sommeren med lite strukturert trening om mye bæring av Amalie har fått slite med
Beklager den stille perioden på bloggen - er fortsatt i Norge hvor jeg har hatt noen travle dager med å ordne alt som skal til av papirer for at sønnen min skal kunne gå på skole her neste år
For nye lesere til Et kjøkken i Istanbul anbefaler jeg en titt på innleggene nedenfor, hvor jeg har samlet noen av de beste og mest populære innleggene fra bloggen
Frukt og grønnsaker er en stor del av mitt kosthold. Vanligvis spiser jeg en halv kilo grønt om dagen. Å bruke tid på mat, både å lage og å spise, har alltid vært viktig for meg
Hvordan blir du mett av det. Det mange gjør feil når de tenker grønnsaker er de tradisjonelle bløtkokte gulrøttene, eller agurkskiver på slappe, smakløse salatblader – da synes selv jeg det blir kjedelig
Mye av min matlaging baserer seg på "slump-prinsippet" . Av og til blir lakrisen veldig myk og fudgeaktig, og andre ganger blir den hardere og litt mer dropsaktig
Scampien er av typen frossen og har på bildet blitt tinet og skrelt (tatt av halen). I første utgave vil jeg ta for meg den mest grunnleggende studentretten der ute, nemlig wok
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.