Det er ikke så lenge igjen til første advent. Og hva er vel mer jul enn sild, øl og akevitt. Sild er noe som har blitt spist her hjemme på berget siden steinalderen
Derfor er det gul risotto, bedre kjent som Gulrotrisotto, som er tingenGulrotrisottoCa 1 liter med grønnsakskraft eller buljong4 gulrøtter, helst nye, i biter13/4 dl med hvitvin, eller grønnsakskraft50 g smør1 liten løk, hakket350 g risottoris50 g revet emmentaler eller sveitserost2 ss fløteSalt og pepperKok opp kraften i en kjele
Nå er det på høy tid med en titt på noen de nye produktene. Hei hopp. Riktig god Tirsdag. Jeg bestiller pakker på Iherb hele tiden, mye oftere enn jeg får vist frem godsakene her
Ja, det stemmer, jeg har faktisk tatt med en aldri så liten bloggpause. FORDI JEG OGSÅ HAR ETT LIV, men er nå klar for å ta dere med inn i livet mitt igjen
Speltlompepizza er herved kåret til min nye favorittpizza. Noen som har smakt dette. Det tok svært kort tid å gjøre i stand og jeg innrømmer at jeg også måtte ha det til middag dagen når jeg først prøvde dette
Husker dere at jeg startet på kostveilederstudiet for en stund tilbake. I dag fikk jeg svar på oppgavene mine, og sammen med hjemmeeksamen som jeg besto i slutten av april så har jeg bestått med glans
Jeg har derfor meldt meg på det nye nettkurset til Børge Fagerli og Menno Henselmans som varer i seks måneder og gjennom det håper jeg på å hente inn mye ny kunnskap og mer avanserte metoder både med tanke på treningsprogrammering og kostholdsoppsett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.