DENNE GANGEN ERDET LIME OG ROSMARIN. Frys videreog rør med jevne mellomrom til du skal servere. Alle varianter av sjokolade og krem føles litt for mye i sommervarmen
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriften igjen,detteer så enkelt, og SÅ godt. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
Haadem og de andre merkeprodusentene fra Valdres sierdet slik. Men to forskjellige går an, da har du muligheten til å smake deg litt frem og tilbake, ogdet trengs ofte
Om historia er sann eller ikkje, den er ikkje dum – for spanske husmødrerog kokkar lar lite gå til spele – sjølv når det kjem til den meir luksuriøse ogoverdådige delen av kjøkkenlivet…
Nå som det bare eridErikog meg igjen i huset, prøver jeg å lære meg nye mengdeberegninger. Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, ogklarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter til middagen
Ogdeter jo forsåvidt en ny smak, selv om detteogså var risgrøt. Så imorgen tenkte jeg å varme den opp igjen og blande inn litt morsmelkerstatningog se om dethjelper på
Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilderunder matlagingen av barnemat siden jeg ofte lagerflereretter på en gang oger dødstrøtt når jeg gjørdet, og resultatet (mos) serihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.