ca 3-4 dl svinekraft eller svak oksekraft (Jeg brukte knokekraft blandet med oksehalekraft). ca 3-4 dl svinekraft eller svak oksekraft (Jeg brukte knokekraft blandet med oksehalekraft)
Det blir fantastisk god smak på suppen av oksehalekraft. RødbeteoksehalesuppeDet våres ute, men siden et pøsregner og man kan bli både våt og kald etter et par timer med hagearbeid, er det godt med en varmende suppe
Første dagen lager du oksehalekraft, neste dag lager du ragu, fersk pasta og øvrig tilbehør. Ravioli, fylt med oksehaleragu, servert i en klar buljongDette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
Skjær grønnsakene i små, jevne terninger og surr dem sammen med fett fra oksehalekraft om du har det (det dannes et fettlag på toppen, det tar jeg bort med skje og bruker i stedet for smør eller olje)
Pommes Boulangere500 g poteter1 løk1,5 dl grønnsakskraft (jeg brukte hjemmelaget oksehalekraft)1 ss smør2 hvitløksfedd2 ss timian, fersk klippet (eller tørket, litt mindre)20 g parmesanolje til steking. 1,5 dl grønnsakskraft (jeg brukte hjemmelaget oksehalekraft)
Første dagen lager du oksehalekraft, neste dag lager du ragu, fersk pasta og øvrig tilbehør. Dette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
1 dl god kraft, jeg brukte oksehalekraft. 1 dl god kraft, jeg brukte oksehalekraft. Dersom du er som meg og liker skikkelig gode kjøttboller med mange gode smaker er denne retten virkelig å anbefale
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.