Eg har hatt eit anstrengt forholdtil øl heilelivet. Dei første tjue åra var det fordi eg var fråhalden, dei neste nesten tretti har det vore fordi eg ganske enkelt ikkjelikar smaken
I all fall når solenskinner. Og jeg synes den fortsatt holder mål. Dels er det de som bryggeriene selv kaller sommerøl og så er det de som fungerer fantastisk som sommerøl
Et øl som passer til det meste men best en solskinnsdag med gode venner. Sjokolade og karamell. Og dagene før dagen er det spalte opp og spalte ned om bunader, sløyfer, musserende vin, vin, mat og svært lite om det viegentligdrikker
Solsikkeolje. Skrei med blomkålpure, chorizovinaigrette og potetklosserI fjor var temaet for skreien fransk, men etter å ha vært på kurs på Kulinariskakademi ble lysten stor til å lage noe fra Øyvind Hjelles bok "Gourmet for begynnere" stor
Da er oppskrifta på Ole Brumm-kaka mi lagt ut. Noen har fått oppskrifta allerede. Veldig mange av de folk som jeg har servert denne kaka har spurt i mange år om jeg ikke kunne dele oppskrifta
Brygget får stå på en KjøkkenstolPå Kjøkkenet, der Temperaturen erAkkurat passe God, Helt til det er KlartTil Å tappes opp, et par dager før JulAnnet pyssel vi har bedreveter å Lage Seigmennerfor aller første gangEller rettere Sagt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.