2 vaniljestang
Bløtlegg gelatinen i ca 10 minutter i kaldt vann. Kok opp melk og vaniljestang. Tilsett gelatinen i melken. Hakk opp sjokoladen og ha den i en bolle. Hell over den varme melken og rør til du har en glatt konsistens. Avkjøl til romtemperatur. Pisk fløten til bløt krem og bland inn sjokoladeblandingen.
OL-kaken 2014. Noen høydepunkter i 2014. 2014 har vært et fantastisk år for Idéfull, hvor bloggen min og jeg har opplevd et stort steg framover og mye morsomt i bloggverdenen
Andre kaker jeg bidro i utfordringen med er OL-Kaken, Red Velvet Chili Chocolate Cake og OreoDrøm. Jeg klarte selvfølgelig ikke å la være å tenke på om det var andre kaker jeg kunne lage i forbindelse med, utfordringen om OL-kake…
Denne kaken ble kåret til OL-kaken av Tine i 2014, og da fikk den nytt navn. Rødbeter kan brukes til mye godt, og dette ser du ved å bla deg gjennom disse 10 smakfulle idéene nedenfor
Matbloggsentralen og Tine har vært på jakt etter den ultimate OL-kaken, og i forbindelse med den utfordringen (som du kan lese om her) sendte jeg inn min Red Velvet Chili Chocolate Cake som bidrag, og den gikk av med seieren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.