OL-kaken 2014?
Bakeprosjektet
Bakeprosjektet
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 52, helt sist på siden
  • 170 g marsipan
  • 70 g egg, sammenvispet
  • 45 g eggeplomme
  • 70 g hvetemel
  • 55 g sukker
  • 150 g eggehvite
  • 2 dl Tine kremfløte
  • 1 dl Creme fraiche
  • 1 dl vanilje yoghurt
  • 0,75 dl sukker
  • 1 ts revet lime skall
  • 0,5 dl presset limejuice
  • 2 stk gelatinplater
  • 3 dl kremfløte
  • 400 g bringebær
  • 3 plater gelatin
  • 1 dl melk
  • 175 g hvit sjokolade
  • 3 stk gelatinplater
  • 2 dl kremfløte
  • 2 vaniljestang Bløtlegg gelatinen i ca 10 minutter i kaldt vann. Kok opp melk og vaniljestang. Tilsett gelatinen i melken. Hakk opp sjokoladen og ha den i en bolle. Hell over den varme melken og rør til du har en glatt konsistens. Avkjøl til romtemperatur. Pisk fløten til bløt krem og bland inn sjokoladeblandingen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.