Rull deigen fra langsiden til en pølse, bruk litt vann i skjøtekanten. Dette brødet smaker aller best når det serveres rett fra ovnen, men det holder seg fint i 1-2 dager og smaker godt da også
Forsøk å ikke slå luften ut av brødet, men samle deigen og brett forsiktig inn fra kantene. Selv om mange ser ut til å mene at brød er roten til alt ondt, har jeg ikke tenkt å gi meg med brødbaking
Brett deigen fra venstre side. Så fra undersiden. så bretter du fra høyre siden. Brett deigen en gang fra hver side (4ganger) og legg bakebollen oppå deigen. Når du har brettet fra alle 4 sidene, setter du bakebollen over og venter i 2 timer (husk å sett på ovnen etter 1,5time og sett inn gryte med lokk). Brett deigen en gang fra hver side (4ganger) og legg bakebollen oppå deigen
Dette er et deilig og saftig brød med massevis av smak. Dette er luksusutgaven av Foccacia. Høyt og luftig brød, bakt i jerngryte med biter av oliven, soltørket tomat og fetaost
Siden brødet smaker himmelsk, har store bobler og litt seig skorpe slik som landbrødene i Frankrike som jeg alltid lengter sånn etter har, synes jeg det er for gæli og retter herved opp miseren
Kjøttboller ble fort et forslag fra barna og her er det som ble tryllet fram. Framgangsmåte. Hva kan man lage med kjøttdeig og koriander foruten om meksikansk mat
Sist uke var det Rhama fraMarokko som stod for lunsjen. Det ble en stor suksess. Smakfull marinert kylling, men det beste var risen, laget på riktig afrikansk vis med løk, nøtter og rosiner
Tilsett halvparten av dadlene i strimler, spisskummin, kanel, safran og rør godt om. Med denne nydelige gryta kommer marokko hjem til deg - Dette er marokkansk kyllinggryte og couscous med ristede mandler og spennende krydder
Min er flyboren direkte fraMarokko av min gode venn og kollega Laroussi. Ut fra min økende interesse og kunnskap om marokkansk mat bestemmer jeg meg for å lage en deilig lammetagine med kvede
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.