Denne omeletten passer seg også godt til lunsj med kanskje en hvitløksbolle til. Den originale tortillaen inneholder bare egg, poteter, olivenolje og salt, men jeg liker den best med litt mer smak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Skjær purreløk i skiver og stek sammen med asparges i litt smør. Krydre med litt salt. Pisk egg og vann sammen og hell eggeblandingen over purreløkog asparges, tilsett mais, oppskåret paprika og salami, og ost
Slik gjør du Ha alt det tørre i en bolle Tilsett smøret og kna det inn i melet med fingrene Tilsett vannet, ca halvparten, og bland med hendene tilsett litt og litt vann mens du elter inn legg deigen på bordet og kna godt til du har en glatt fin deig som ikke henger fast i fingrene
rens og vask godt purreløken, den kan ha veldig mye sand mellom bladene, skjær den opp i biter og ha den på pannen sammen med det andre og la dette få surre sammen mens man renser, og deler de andre grønnsakene
Omelett rull og lykkelige høner. Her kommer en lavkarbo-oppskrift på omelettrull. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.