Denne er super å ha i matpakka også, jeg synes i hvert omelett er godt både varm og kald. Det hender vi spiser det til middag også når kjøleskapet er litt tomt, for egg har vi alltid – godt, billig og proteinrikt
Omelett er god og mettende mat, som kan spises til alle døgnets måltider. Den blir ekstra luftig og god når man tilsetter litt bakepulver i eggeblandingen
Etter å ha vært i hagen å putlet på, var jeg sulten ogomelett er en sikker vinner for meg. La omeletten stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunnen til den er stivnet
Omelett rull og lykkelige høner. Her kommer en lavkarbo-oppskrift på omelettrull. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Når omeletten er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen. Asparges er en supersunn grønnsak og er rike på kostfiber, vitamin E, svært rike på vitamin C og B vitaminet folat
Server med brød og en frisk salat med en god dressing, for eksempel sennepsvinaigretteBaconet kan byttes ut med skinke, men det går fint å droppe kjøtt og lage en vegetarisk omelett
Veldig enkelt å lage, og kan serveres både varm og kald. Etter et lunchbesøk hos min spanske venninne, bestemte jeg meg for å prøve å lage hennes berømte “tortilla de patatas”, en spansk omelett
Visp alle ingrediensene sammen, og stek den ene siden av omeletten til den begynner å stivne. Laks, egg og sennepssaus er kjent for sine veltreffende smaker sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.