Kjøttkakene formes i venstre hånd ved hjelp av ei spiseskje som man snur og vender den med et par ganger før den stekes på begge sider i litt smør i stekepanne på middels varme
Hjemmelagde saftige kjøttkaker…. La det brunes til en god nøttebrun farge på medium varme. Kjøttkaker. Rør så inn litt og litt vann og smak til med buljong, soyasaus og pepper
Kjøttkaker går vel aldri helt av moten. Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke nei til
Varm en stekepanne på middels/høy varme med litt olje. 10 veganske kjøttkaker. Form små ”kjøttkaker” på omtrent 70 g hver og stek de i ca. Add to Favourites Middag November 10, 2015November 10, 2015 10 veganske kjøttkaker
Dette hadde jeg i en skål og startet med å presse hvitløk. Så enkelt er det å lage en Tzatziki dere. Server med fløtegratinerete poteter eller en enkel og frisk salat
Den er yoghurtbasert, og dermed også litt sunnere og lettere enn disse typiske majones- og rømmebaserte dressingene og salatene som vi kanskje er mer vant til
Bland agurk sammen med presset eller finhakket hvitløk og yoghurt. Smak til med nykvernet pepper. Denne agurksalaten er en deilig avkjølende salat og tilbehør til krydret mat
Jeg synes kjøttkaker er nydelig med grønnsaker som brokkoli, løk og blomkål. Jeg spurte selvfølgelig om jeg kunne få oppskriften, og nå skal jeg dele den med dere
Kjøttkaker er en velkjent klassiker i de norske hjem, som jeg tror de fleste har ett forhold til. Noen foretrekker kanskje å servere kjøttkakene sammen med kålstuing
Vær oppmerksom på at johannesbrødkjernemelet gjør at blandingen blir ganske tykk etterhvert som det koker, så du må nok spe mer med vann enn det du er vant til fra vanlig saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.