I dag deler jeg en oppskriftpå lemon meringue pie med dere, den er min favoritt. Cloud frosting brennes litt på toppen, slik at paien får den klassiske lemon meringue pie “looken”
Jeg er såå fornøyd med denne oppskriften. Ta deretter deigen ut av bollen og ha det på en benk. ) Nå har jeg endelig klart å finne en perfekt kombinasjon til en sitronpai
OPPSKRIFT. Jeg laget sitronpai i går,og istedet for å lage en stor pai laget jeg heller mange små. -) Jeg laget ofte sitronpai før, når jeg var hos Bestemor, så smaken av den bringer frem mange gode minner
For den som har lyst til å prøve er oppskriften her. Siden jeg hadde laget ovnstekt torsk med bacon og potet-og sellerirotpurrè til middag var det deilig med dessert etterpå
Rør godt på. Til denne oppskriftenpå dessertpaien "Sitronpai", trenger du en paiform eller en rund form med løs kant, 22 cm i diameter. Fordel marengsen oppå sitronkremen og sett paien under grill (280°C) noen sekunder, til marengsenmassen er gyllen
Jeg har fått litt dilla på sitron, prøver en masse oppskrifter med sitron om dagen og denne er favoritten så langt, farlig god og den varte ikke lenge her i huset
Men med creme fraiche i kjøleskapet og ønske om å lage en pai med kirsebær på toppen måtte jeg jo bare lete litt… Jeg fant ikke en ferdig oppskrift, men har hentet litt her og litt der
Jeg tar meg selv i å tenke på kaker jeg kan bake før jeg sovner om natta. Så i går måtte jeg prøve denne klassiske amerikanske sitronpaien, også kalt “Lemon Meringue Pie”
Aller best er det hvis du har en med løs bunn, slik at kaken er enkel å legge over på serveringsfat. Ha marengs over sitronpaien, med en sprøytetyll eller med skje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.