Ha en finfin dag, med rundeog fargerike tepper eller ei. Jeg har hatt en lengre bloggpause i fjor - og begynte så smått å bloggeigjen på nyåret - ennå ikke helt i form, oglitt opp og ned er det ennå, men kjenner atdet det går fremover
Flere tips for skikk og bruk rundt i verden tar jeg gledelig imot. For å finansiere reisen sin hadde han med seg et film team som laget en dokumentar og denne klarte jeg nylig å få fatt i
Jeg er heldig og har noen stykker igjen i fryseren og de skal jeg ta opp senere å kose meg med. Denne kaken kan bakes i rundt stor springform, eller en liten langpanne
Melis Ha vann og gelat. Sukkerbunn fult med et lag vaniljekrem med krem, jordbær og bringebær og et lag med vaniljekrem med krem ogskogsbær- Kaken er trukket med v
Når deigen er ferdig hevet, knar du deigen godt, lag en stor rundingog legg den på et bakepapir. Elsker å lage gjærbakst, er så gøy å se hvordan en liten deig kan bli en så stor og fin loff
Velkommen til min kake-blogg. Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her kommer jeg til å legge ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk
Brød, kaker og annen bakst. Kaken er holdbar opp til ei uke i kjøleskapet (kanskje lengre, men det får jeg nok aldri testet ut) og enda lengre i fryseren
Så jorda rundt en gang til , tilbake i Norge, for å bli pakket og gjort klar for salg. Hei , da var det lillelørdag og i dag blir det litt fiskeskriverier fra meg
Denne er i str S, og den er bittelitt kortere på lengden pga hun som skal ha den er bitteliten. Da har jeg endelig fått på knapper, og kan vise frem koften
Tilsett egg, et om gangen og rør mellom hvert egg. Sikt i det tørre og rør det sammen. Visp sammen smør og sukker til det er hvitt med kjøkkenmaskin (minst 5 minutt)
Legg en tykk kant med smørkrem rundt hele kanten på bunnen, og fyll vaniljekrem inni. til notene tok jeg litt smørkrem til sides og farget mørk med wilton svart farge
Hverdagene blir lett travle for alle og enhver, og mange ser på det å ha fisk til middag som noe tidkrevende som stadig må vike for kjappere og usunnere varianter som ferdig pizza, fiskepinner og pasta, men alt som kreves for å gjøre en fiskerett like kjapt er gode råvarer og litt planlegging
Velkommen til min kake-blogg. Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her kommer jeg til å legge ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.