Hjemmelaget jordbær ogsitrongelè med vaniljesaus. Start med å koke opp bærene og tilsette søtning. Helt ærlig er jeg mer glad i sausen enn gelèen, så det ble vel heller vaniljesaus med litt gelè for min del
Glade barn, masse is, familiehygge og strålende solskinn. Håper dere også hadde en fin feiring. I dag er det tilbake på jobb, men det er ikke så ille – det er jo både halvveis ut i uka allerede og ikke minst lillelørdag
Hei og hopp. Det er onsdag aka lillelørdag, så derfor får dere noe søtt og godt. Gelé er veldig enkelt å lage kalorifattig, og du kan variere med akkurat de smakene du vil – bare velg din favoritt blant sukkerfrie saftblandinger
For et par uker siden hadde Kari en opprydding i fryseboksen, og slo fast at her skulle det ikke kjøpes så mye som et tyttebær før alle bærene i fryseren var brukt opp
Det vanligste er å kjøpe en pakke fra Freia eller lignende, og lage det på den måten. Jeg anbefaler den du får kjøpt hos Tidsporten, da jeg har lang og god erfaring med denne
Blogg. Mens den har kokt heller dere opp i gelepulveret og rører det i to minutter. Dermed fyller du opp en annen kjele med kaldt vann, og la gelen bli litt kald før du fyller opp i dessertglasset
Uansett ville jeg bare teste det for å se om det ble noe godt, og dere. Jeg synes faktisk det smakte bedre enn vanlig gelé, og toppet med vaniljesaus var det ikke annet enn perfekt
Frisk og fruktig bærgelé, laget av sukkerfri saft med jorbær og kiwi. Jeg brukte jordbær og blåbær i denne, men det funker nok like godt med andre bær eller frukt
Latterlig lavt kalorinivå, og latterlig lett å lage. Tilsett deretter gelatin og vann i kasserollen. Sett i kjøleskapet, og den er klar til å spises ca
Jeg surfer mye rundt på nettet for å bli inspirert av andre matbloggereog noen ganger finner jeg oppskrifter som jeg bare må prøve med en gang, som denne oppskriften på jello cookies som jeg fant på bloggen i heart nap time
Hjemmelaget sukkefri gele, denne er med smak av bjørnebær, bringebær og blåbær. Rør ut sukrin (du kan godt smake underveis og bruke mer eller mindre ettersom hvilke bær og hvor søtt du ønsker det)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.