Slik lagde jeg lun pæresalat. 1 – Salatmix. Noen mener at baconet skal stekes på middels varme over lengre tid, men personlig kjører jeg opp varmen og bruner det raskt i 1 en spiseskje smør. Skjær osten i terninger på ca 1. 5 x 1. Da bør du i så fall gå opp til punkt 1 og starte på nytt. Tilsett pekannøttene og rist de lett ca 1 minutt. Relatert 1
Regn ca 250 g (1-2 skiver) per person. Lar dem koke først ca 15 minutt, så gjenstår bare bruningen i grillen. Rør ut en ss sukker med ca 1/2 dl 7% eddik og hell det på, la salaten stå og trekke mens du griller. Relatert ca 250 g (1-2 skiver) per person
Gratinert pæresalat. des 8, 2015 by Svanhild Sunde. 1 agurk. 1 sitron. 1 ananas. 100 g gir. Fett 0,1 g. Posted on jan 5, 2016. Posted on des 29, 2015. Posted on okt 28, 2015. Posted on aug 12, 2015. Share This 2015 by Svanhild Sunde. 1 agurk. 1 sitron. 1 ananas
Gratinert pæresalat. des 29, 2015 by Svanhild Sunde. 1 pk frisk spinat. 1 pk fetaost (ekte), 150-200 g. Bland vann og chiafrø og la det svelle i minst 15 minutter. Sett stekeovnen på 180 grader. Stekes på 180 grader i 15-20 minutter, til de er gyldne og sprø. Posted on jan 20, 2016. Posted on jan 5, 2016. Posted on des 8, 2015. Posted on okt 28, 2015. Share This 2015 by Svanhild Sunde. 1 pk frisk spinat. 1 pk fetaost (ekte), 150-200 g 3 ss chiafrø
Linse- og pæresalat til toDu trenger. Byggryn-, fennikel- og pæresalat til toDu trenger. 1 boks grønne linser (klare til bruk)2 stilker stangselleri1pæresalatblader (gjerne frisee, mache eller lollo)olivenoljesalt og pepperDu gjør. ca 150 gram kokte byggryn1fennikel1 pæreen neve dillrevet skall og saft fra 0,5 sitronolivenoljesalt og pepperDu gjør. 1 boks grønne linser. 1 pære. ca 150 gram kokte byggryn. 1 fennikel. 1 pære
1 stor pære i tynne skiver. 1 avocado i skiver. 1/2 mango i biter. 100 - 120 gr spekeskinke eller stekt bacon. Rugbrød smaker veldig godt til en slik salat 1 stor pære. 1 avocado i skiver. 1/2 mango i biter. 100 - 120 gr spekeskinke
På slike kurs forteller jeg om mine 10 sunneste råvarer (blåbær, olivenolje og nøtter er 3 av de) og jeg tipser om hvordan du kan piffe opp maten på enkelt vis. Denne utrolig gode salaten lager du på max 15 minutter. Oppskrift til 1 person. 1 pære. 1/2 hjertesalat. 1 neve blåbær. 1/2 neve nøtter (hasselnøtter, mandler, pekan, pinjekjerner). 1/2 sitron eller lime (saften). 1 toppa ts honning (lokal/kortreist). 1 ss hvitvinseddik (eplecidereddik). 1 neve friske urter (persille, timian, oregano, basilikum, mynte). 1/2 ts maldonsalt. 1/2 ts kvernet pepper. 1 ts rå honning om dagen er nok. Kokende vann har en temperatur på 100 grader så vent en stund med å ta honningen i te’en
Kalkun og pæresalat. I dag har jeg prøvd meg på en økt,styrkeøkt vel og merke med litt kortintervaller innimellom og tar gjerne en økt to når barna er i seng i kveld tror jeg for å ta igjen litt for i går
1. Skrell pærene og skjær dem i terninger. Drypp dem med sitronsaft så de ikke mørkner. 2. Smuldre osten og bland pærer og ost og fordel på en seng av reven rossosalat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.