Regn ca 250 g (1-2 skiver) per person. Rør ut en ss sukker med ca 1/2 dl 7% eddik og hell det på, la salaten stå og trekke mens du griller. Så kveiteskivene – ha klart et fat med litt olje som du vender dem forsiktig i før du griller dem, bare ca 2-3 minutter på hver side. Relatert ca 250 g (1-2 skiver) per person. ca 2-3 minutter på hver side
Gratinert pæresalat. des 8, 2015 by Svanhild Sunde. 2-3 stk frisk fennikel. 2 biter a 4 cm frisk ingefær. Kcal 42. Posted on jan 5, 2016. Posted on des 29, 2015. Posted on okt 28, 2015. Posted on aug 12, 2015. Share This 2015 by Svanhild Sunde. 2-3 stk frisk fennikel. 2 biter a 4 cm frisk ingefær
Gratinert pæresalat. des 29, 2015 by Svanhild Sunde. 2 ss olivenolje. 1 pk fetaost (ekte), 150-200 g. 2 dl vann. Stekes på 180 grader i 15-20 minutter, til de er gyldne og sprø. Posted on jan 20, 2016. Posted on jan 5, 2016. Posted on des 8, 2015. Posted on okt 28, 2015. Share This 2015 by Svanhild Sunde. 2 ss olivenolje. 1 pk fetaost (ekte), 150-200 g 3 ss chiafrø. 2 dl vann
Linse- og pæresalat til toDu trenger. Byggryn-, fennikel- og pæresalat til toDu trenger. 1 boks grønne linser (klare til bruk)2 stilker stangselleri1 pæresalatblader (gjerne frisee, mache eller lollo)olivenoljesalt og pepperDu gjør. 2 stilker stangselleri
okt 28, 2015 av Svanhild Sunde. Til 2 porsjoner. 2 pærer. 2 dl finstrimlet rødkål. 2 ts honning. Del pærene i 2 på langs og del så hver del i to. Bak i ovnen på 250 grader eller under grillen til de begynner å ta farge, men ikke er brent. Posted on aug 12, 2015. Posted on jul 7, 2015. Posted on jun 2, 2015. Posted on apr 28, 2015. Share This 2015 av Svanhild Sunde. Til 2 porsjoner. 2 pærer. 2 dl finstrimlet rødkål. 2 ts honning
Kalkun og pæresalat. I dag har jeg prøvd meg på en økt,styrkeøkt vel og merke med litt kortintervaller innimellom og tar gjerne en økt to når barna er i seng i kveld tror jeg for å ta igjen litt for i går
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.