Riv squashenog klem ut vannet hvis den virker bløt. Bestemors oppskrift har jeg jo fortsatt i arkivet, men den er basert på hvetemel og inneholder ganske mye sukker
Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll. Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre
Tilsett urter etter smak og smak til med salt og pepper. Squash «pasta» med kjøttsaus. Du kan velge om du vil blande «pastaen» med sausen eller helle sausen over pastaen, ha på litt revet parmesan
Ha de på bakepapir med salt, pepper og olivenolje over og stek i stekeovnen. Vask og skjær en squash i tynne skiver (ikke bruk ostehøvel da blir det for tynt
Squash er jeg mest vant med å bruke i wok og gryteretter, så å bruke det i muffins var en ny vri. Og så saftige, lette og luftige som disse muffinsene ble
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.