India har vi panir og i Hellas er det halloumi som gjelder, aubergine er å finne i begge kjøkken. Her er herligheten med min lille vri og oppskriften er til fire skiver
Legg auberginen lagvis med tomatene ogost i en ildfast form og avslutt med et lag ost på toppen. Du kan enkelt lage variasjoner av Grillet auberginemed tomat og mozzarella ved å legge alle typer skinke, chorizo eller salami mellom lagene
Får du ikke tak i knutekål, for eksempel, bruk fennikel, aubergine eller paprika. Pensle hjertesalat, squashog knutekål med olivenolje og grill til gjennomstekt
Hakk innholdet av auberginen, tomater, paprika, hvitløk ogsquash i små biter, og stek litt i olje. Del auberginen i to deler på langs, og skrap ut innholdet
Dette er en fantastisk siderett, med full av forskjellige smakskombinasjoner som smelter i munnen. ) Disse auberginene hadde vi som siderett til grillmaten i de fine sommerdagene
Baba Ganoush er kanskje kjent for mange og da vet dere at hovedingrediensen er aubergine. #mat #økologisk #babaganoush #squash #småretter #cashewparmesan #vegansk #vegetar #sunn #kosthold #helse
Jeg grillet halloumi i rosmarinolje og serverte enkelt med grovt alpebrød og salat. Den er litt salt i smaken og trenger kun derfor en god olivenolje og gjerne en med urtesmak
Halloumi er en salt ost opprinnelig fra Kypros, som regel laget på fåremelk eller geitemelk. I samme butikk hadde de ogsåhalloumiog store, flotte bunter med mynte, så da ble jeg inspirert til å prøve en ny, greskinspirert salat til helgens grillmat
Fordel blandingen i squasheneog strø raspet ost over. I går lagde jeg og noen venninner fylt squash. Det var første gang vi prøvde dette, og etter min mening var det helt nydelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.