Pakore Indisk mat. 16. 08. 2016 kl. 20. 42 i. Tapas. 4 kommentarer. For en liten stund siden så jeg 4 stjernes middag der han stortingsrepresentanten fra venstre som er fra India laget mat
Denne pakora sausen smaker ganske likt den man får på indiske restauranter. Serveres til grønnsakspakora eller kylling pakora, eller en kompinasjon av disse
Jeg syns det har vært en lærerik utvikling i bloggen min, forhåpentligvis også for dere. Det å få spørsmål og utfordre meg selv på å lage noe annerledes har lært meg mye
Paprika- og peanøttchutney har vært et hit hos alle mine gjester. Jeg har servert den til indiske snacks/mat og til og med servert den som en del av tapas sammen med foccacia
Methi makkai matar malai (methi=bukkehornkløver, makkai=mais, matar=erter og malai=fløte) er en herlig kombinasjon av erter, bukkehornkløver og mais i en kremet curry
Hos meg er faktisk alle forferdelig glade i denne særegne punjabi retten. Kadhi-chawal (kadhi med ris) spises i alle delstater i India, men punjabi kadhi er i en klasse for seg selv – dette er ikke noe jeg sier fordi jeg har opprinnelse fra Punjab
Det lureste du kan gjøre for å spare både lommeboka, helsa og miljøet er å planlegge måltidene dine. Det høres kjedelig ut hvis du ikke er vant med det, men gjør det til en rutine så skal du se at det tar ikke lang tid og er sparer deg for mye stress
Hurra for frihelg, uken har flydd av gårde til flere praktiske oppgaver. Det har blitt tid til både yoga og kino, fått med meg verdenspremiere på en omstridt, historisk indisk film – Padmavati
Bland alt og la det stå i en time før bruk. Server sammen med de friterte auberginene. Skjær auberginene i skiver og strø salt på, la de ligge i 15 minutter og tørk av vesken som kommer ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.