Helt siden første gangen jeg smakte vegetarmat, så har en av mine favoritter vært pakoras. Jeg er egentlig veldig glad i vegetarmat, en gang i tida var jeg faktisk vegetarianer og
Denne pakora sausen smaker ganske likt den man får på indiske restauranter. Serveres til grønnsakspakora eller kylling pakora, eller en kompinasjon av disse
Lomper av maismel sammen med spinat og et forfriskende glass lassi er et typisk punjabi måltid. Vi er så heldige å ha forskjellige typer glutenfritt mel i indisk kjøkken
Related PostsBesan pura – Pannekaker med kikertmelLøk pakora – Friterte løkringerDahi bhalle – Linseboller med yoghurt og chutneyRaita Aloo raita – potetraitaAloo parantha – Nystekt brød med potetfyllDel med dine venner Ingredienser
Related PostsRava uttapam – pannekake av semulegrynBesan pura – Pannekaker med kikertmelTikka på grillenDahi bhalle – Linseboller med yoghurt og chutneyLøk pakora – Friterte løkringerNavratan korma
Pakora er en kjent snack i indisk kjøkken, den uttales med hard ” l ” som Ola i Fredrikstad. Serverer du pakora med ordentlig søt chai og daddel chutney, da er enhver inder solgt
F Pakora + indisk saus. Da prøver vi gjerne noe nytt (har aldri laget pakora før. Det lureste du kan gjøre for å spare både lommeboka, helsa og miljøet er å planlegge måltidene dine
Kachumbar er ekstra godt til indiske snacks som pakora eller papadum. Related PostsMynte chutney – frisk mos av mynte med smak av IndiaLøk pakora – Friterte løkringerKetchupchutneyMangochutney – en spicy, søt og syrlig herlighetNimbu paniAgurk raita – en flytende frisk salatDel med dine venner 3 store tomater
Dette er altså imotståelig godt, spør hvilken som helst punjabi (person fra Punjab). For dere som så på VGTV i går var dette den andre retten jeg serverte, i tillegg til palak panir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.