Hva med litt tex-mex glede medkyllinglårene. Krydre det så med en typisk tex-mex krydder. En neve fettuccini eller annen type pasta koker du ferdig, siler av vannet, og har det tilbake i kjelen
Krydre de med salt, pepper og paprikapulver, og la de få en liten runde i stekepannen. Ikke noe slår enkelheten av å klemme alt oppi en ildfast-form, og så bare sette det i ovnen
Bland det med resten av kokosmelken og smak om det er passelig på smak. Denne retten er tatt utgangspunkt fra en helt annen rett, men slik ble min middag, og den ble veldig god
Krydre kyllinglårenemed salt, ingefær og hvitløkspulver, bland resten av ingrediensene til marinaden, ha kyllinglårog marinade i en plastpose og la kyllingen marinere i kjøleskap over natten
Vask kyllinglåreneog tørk av de med kjøkkenpapir. Jeg hadde to ganske store kyllinglår slik at det var nok med ett til hver, men er det små kyllinglår må du nok beregne to eller tre pr
Lange er en fisk jeg får stadig mer sans for, og prøver den ut med forskjellig tilbehør. Denne gangen valgte jeg å panere den, hadde ovnsstekte poteter, hvite asparges og hollandaise ved siden av
Ta en bit av fetaosten sammen med en neve spinat og mos det i foodprosessoren. m/ spinat og fetaost. Pisk egg, og ta en tallerken med mel som du blander i krydder
Nå skal dere få en med #persille og #parmesan, samt en kjempegod potetsalat med masse smak til. Pisk sammen egg og matfløte i en bolle, og rør inn finhakket persille
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.