Jeg ville teste ut en sunn oppskrift påpannekaker som er både glutenfrie, sukkerfrie og laktosefri (melkefri), ogdermedogså en glede for magen, fordøyelsessystemet og blodsukkeret
Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. (Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt)
Jeg har prøvd meg frem med mange varianter på jakten etter den perfekte røra. Innimellom er det utrolig godt medpannekaker, men det er ikke helt det samme når man ikke skal ha verken mel eller melk
Stek så pannekakerpå vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
De er perfekte til dessert med vaniljeis eller til en ekstra god og søt frokost. Server pannekakene med lønnesirup, vaniljeis, sukker, syltetøy eller noe annet du syntes er godt
Sikt melblandingen over bakebollen med eggedosis og kefir. Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.