Pasta med kylling kjøttboller
HobbyKokken Tor
HobbyKokken Tor
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 boks (400 gram) hakkede eller knuste tomater.
  • 4 spiseskjeer tomat puree
  • 2 spiseskjeer fint hakket løk
  • 1 1/2 hvitløkbåter hakket
  • 2 spiseskjeer oliven olje
  • 1/2 teskje tørket oregano
  • 1 spiseskje hakket frisk basilikum
  • 1 1/2 spiseskje hakket frisk persille
  • 7 dl vann
  • Kjøttboller
  • 400 gram kylling kjøttdeig
  • 1 egg * revet parmesanost etter ønske
  • 2 skiver godt brød
  • 2 teskjeer fint hakket persille
  • 2. For å lage sausen, start med å varme olje på medium høy varme, ha oppi hakket løk og stek den til mykner og blir blank.3. Ha i hvitløken og stek til den begynner å dufte.4. Ha oppi vinen og kok til den nesten all vinen er kokt bort, ha så oppi tomatene, tomat puree, vann, krydder og urter.5. Når det koker, slå ned varmen så det bare småkoker.6. Kok i 15 minutter.7. I en bolle blander du kyllingkjøttdeig, egg, parmesanost, og krydder.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.