En purè laget av oliven, ansjos, kapers og olivenolje som gjerne serveres med brød. Jeg er jo litt over middels glad i oliven så er stadig innom kjøleskapet og tar en liten skje med dette
Vask ruccola, tomate og persilleblader godt og bland det sammen i en bolle. Kjør alle ingrediensene til vinaigretten sammen i en blender og smak den til med sitron, salt og pepper
Pastasalaten er dynket med den fantastiske olivenoljen «Fruitè Vert Castelines» fra Gourmeten. Her har jeg enkelt og greit servert stekte svinekoteletter med en enkel fullkornspasta blandet sammen med cherrytomater, kapers og sort oliven
Medan kyllingfilêtene grilles skjærer du opp tomat, mozarella og litt rødløk på en tallerken. Anbefales å spise på Balsamico og Kerasma som begge ligger fint til i Rhodos by
Hummus er supert tilbehør som passer til mange matretter og det er ikke noe i veien for å bruke det som pålegg eller på en salat for at den skal bli mer mettende
Kok eggeneog kutt opp og bland grønnsakene som blandes med kyllingbitene. Det ser virkelig lekkert ut med en knasende sprø salat, ja og så smaker det også veldig godt, nesten det beste man kan servere sommerstid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.