Penne eller annen pasta. Smak til med cayennepepper og rør inn penne. Pasta og kylling i kremet saus er en god kombinasjon og en populær matrett hos både store og små
Ratatouille er et klassisk og sunt tilbehør som kan brukes til det meste. Oppskriften kan varieres med grønnsaker du selv synes passer best, men her er hvertfall en variant jeg syntes var yummy
1. Ratatouille. Skrevet. 08. 2015. Klokken. 09. 03. Kategori. Mat. Kommentarer. Grønnsaker er noe du kan spise omtrent ubegrenset av, og det passer derfor kjempegodt som tilbehør
Mange, meg selv inkludert – av og til – lager ratatouille raskt ved å steke opp grønnsaker i panna. Her er ei oppskrift på den ultimate ratatouillen, inspirert av ei kokebok jeg har fra Provence
Ratatouille (som egentlig bare er ei grønnsaksform) er både enkelt, sunt og godt. I denne forma finner du en hel haug av gode grønnsaker som fungerer fint som tilbehør til blant annet kylling, eller som en rett i seg selv
Klassisk grønnsaksstuing med røtter fra Provence, Frankrike. Retten består hovesakelig av squash, aubergine, løk, tomater, paprika, hvitløk og urter stekt med litt god olivenolje
150 gr fullkornpenne (eller en annen type pasta). Det er ikke nødvendig med kremfløte eller creme fraiche for å lage god pastasaus, personlig synes jeg denne måten her med litt av kokevannet til pastaen og parmesan blir vel så godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.