Bruk en gaffel for å trykke de litt flat og lage et pent mønster. Litt dårlig tid denne uka til blogging, men hadde lyst til å dele noe gødt før helgen
Jeg var ikke spesielt optimistisk på forhånd og så for meg små pannekaker som gikk i oppløsning mens jeg febrilsk forsøkte å transportere dem fra krumkakejernet over på en rist og deretter rulle dem pent til kjegler
Ha deretter kremblandingen over kjeksene og bre det pent utover hele formen. Tiramisu er en verdenskjent italiensk dessert, og de fleste vil huske denne desserten når de først har smakt den
Det tar seg pent ut på bordet som dessert når du har gjester og er alltid like vellykket. Den kjente og kjære Pavlova kaken er etter hvert kjent over hele verden
Hell av vannet og la makaronien få dryppe godt av seg. Rens og del brokkolien i små buketter. Skjær kyllingen i strimler eller skiver og krydre med salt og pepper
Velv bollen/glasset over på en tallerken og løft opp, og vips står risen pent. Hvis du vil servere risen pent så kan du fylle opp en liten bolle eller et glass med ris, press flatt på bunnen
Anrett alt pent på en tallerken, og bruk stekesjyen fra svinefilet/marinade som saus over kjøttet. Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader
Håper du har en fantatsisk start på uken og at mandagen behandler deg pent. Jeg kjøpte vaffeljern rett før påske og med dette kunne jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke har kjøpt den før
Ha smør på stekepannen og stek baconet pent brunt. Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
- Det er også veldig godt å ha litt basilikum i deigen, og så ser det pent ut. Denne oppskriften er enkel og gir en fin deig som er lett å jobbe med, og som gir utrolig smakfulle horn som passer godt som middag, niste, lunsj og turmat
Mens potetene koker steker du kyllingbitene pent brune og setter de tilsides. Skikkelig lettvint og god klubbmat eller som familiemiddag til hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensene hvis du skal lage mat til mange
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.