3 måneder
etter hjerneslaget er Per hjemme igjen i egen leilighet. Litt ustø på foten, men ved godt mot. Skulle legen trenge vite noe om hans vitale funksjoner trykker han bare på SHARE og kan sende oppdaterte lister direkte til sin lege via appen og email. Helt genialt
Finhakket skinn- og benfri doradefilet (det lønner seg å fryse fileten litt før man deler den opp i like terninger) blandet med rikelig med friske urter (persille, estragon, dill og gressløk) sitronsest, sitronsaft, olivenolje, salt og pepper
Ikke fyll på med nøtter eller bær som det krever energi å spise, for meg er hensikten å servere noe som er enkelt å spise og som smører halsen og maven når noen følerseg litt sjaber
Lefse med snøfrisk og modnet spekeskinke Pisk sammen snøfrisk med finkuttet bladpersille, salt og pepperBløt lefsene som nevnt overSmør lefsene med et tynt lag med snøfriskLegg på tynne store skiver med god spekeskinkeRull sammen lefsen til en stram rullSnitt til serveringsstykker Skal du servere lefsene senere bevar dem som ruller og kutt dem opp rett før servering
Salt og pepper. Som kanskje er to av de tingene vi bruker aller mest av for tiden, og som jeg er helt sikker på føler at hvis du ikke finner på noe nytt nå, ja så er det over og ut
De holder seg flere dager i kjøleskapet, og de kan også fryses. Da jeg lagde disse godbitene i sin tid ble de borte det første døgnet, så du kan med andre ord fint doble oppskriften
Krydre med salt og pepper. Når du kommer hjem er den bare å servere rykende varm og ikke minst med utrolig mørt kjøtt som har stått og godgjort seg i mange timer på svak varme
Bruk en liten plastikkpose smurt med olivenolje på hånden, og klem deigen utover- da slipper du at du blir så klissete på hendene når du klemmer pizzabunnen utover
Pensle over med sammenvispet egg og dryss over perlesukker. ♥ Som du ser har jeg brukt perlesukker på toppen av disse kakene som holder seg kritthvitt gjennom stekingen
Krydre med salt, pepper og litt sitron. Permalenke. Rør godt underveis, stivelsen i risen setter seg i bunnen av kjelen og den kan bli tynn om du ikke rører godt
Smak til med mer salt/pepper. Med en helt fantastisk god kraft som jevner seg selv under koking,har du på en helt enkel måte en aldeles vidunderlig middag
Salt, pepper, oregano, sennepspulver og røkt paprika ble riktig godt. Behandlet på lav varme over lang tid, helst med litt røyking, får man smaker og mørhet som kan få den møreste indrefilet til å skamme seg
Håper det smaker. Det er vel mange som kan si seg enig at lapskaus til og med er bedre dagen derpå. Serveres med rundstykker eller flatbrød med litt smør
Kutt kjøtt i biter og brun kjapt i en stor gryte sammen med hvitløk, chilli, salt og pepper. Det jobbes med nytt bloggdesign, så om bloggen oppfører seg litt merkelig i kveld og i morgen så beklager jeg det, men resulatet blir tilslutt veldig bra
Denne grøten svir seg ikke og er som regel helt perfekt når du skal servere den. Pakk gryten (med avispapir) inn i ullpledd og dyner og la den stå der rundt tre-fire timer
Taco med fisk må være en genial måte å lure barn til å spise fisk. Gratengen lager seg selv i ovnen. Det gjør man lett med meksikanske krydder, som her i denne fisketacogratengen
Den smaker også godt med andre typer frukt og gjerne med litt müsli/granola. Personlig tar jeg den gjerne i et glass som har tett lokk slik at jeg kan spise den til frokost på jobb til morgenkaffen
Dette er mat man kan invitere venner på, det er perfekt å lage i helgen, når man har litt god tid. Da har maten vi spiser stor betydning for hvordan vi føler oss, hvordan kroppen har det (at vi får i oss viktig næring m
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.