Ingenting er vel bedre ennen god biff. Perfekt biff. - eller verre ennen seig biff. Det viktigste er at kjøttet er godt temperert i romtemperatur og stekepannen er skikkelig varm
Én kommentar. Perfekt til gjester. Jeg har blitt litt dårlig til å eksperimentere på kjøkkenet det siste året, men her en dag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjester på LIFEgruppe
herlig, gylden ris. Det er mye man bråker om i Midt-Østen. Menen ting man ikke bråker om er ris. Det finnes riktignok mange tolkninger av hva som er den optimale risretten, men alle er enige om at ris er godt
Selvom jeg poster få innlegg for tiden er dere fortsatt innom daglig og det setter jeg stor pris på. PERFEKT pastasalat som passer som tilbehør til alt
Gott – och smaken blev lite högre än vanligt. Oftast gör vi en ”barnvänlig” variant som bara är kryddad med salt, peppar och vitlök, men till en arabisk lammstek fick vi lite mer sving på kryddburkarna
NÅ skal dere få den helt perfekteoppskriften for ribbe, og det beste er jo at man ikke trenger noe annet utstyr enn det man normalt har på et kjøkken, trenger ikke en fancy ribbeform og en ribberist osv, denneoppskriften er rett og slett super enkelt og utfallet blir perfekt om man følger den rett(selvfølgelig, man kan være uheldig å få en dåli ribbe som blir seig og tørr uansett hvordan man gjør det, men det forekommer skjeldent har jeg hørt)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.