Pizzamed creme fraiche som pizza saus er veldig godt og gjør det til en utrolig enkel pizza å lage. ) Noe jeg har erfart er at man må prøve å ikke overfylle pizzaenmed for mye forskjellig fyll på en gang
Start med å lage en enkel pizzadeig. Dette er en veldig enkel pizza, men som smaker mye. Kok sammen cherrytomatene med tomatpurre, hvitløk og timian, og kok det til en enkel tomatsaus
Her kommer en ny vri på den tradisjonelle "fredagspizzaen", ikke ett vondt ord om "fredagspizzaen" den tjener sitt navn med glans, men av og til kan det være kjekt med litt avveksling
Smør dette utover pizzabunnen Stek kylling ogbacon i stekepanna før du legger dette på pizzaen. PizzabunnPizzasaus1 beger creme fraiche1/2 - 3/4 finhakket rød chili1/2 finhakket hvitløktimiansalt ogpepperPizzafyll3 kyllingfileter i biter eller kyllingkjøttdeig100 g bacon i biter1 rødløk i båtercherrytomater delt i skiverhakket basilikumrevet ost Bland ingrediensene til pizzasausen først, smak til med salt, pepper og timian. Fyll deretter på med tomat, løk, basilikumog ostStek ved ca 225 grader i 25- 30 minutter Pizzasaus. 100 g bacon i biter
Ett av de kulinariske høydepunktene siden sist har vært ett litt anderledes pizzafyll. Bland sammen hvitløk, oregano, salt og pepper sammen med creme fraichen
Pizzabunn. Topp med vårløk ogbacon. Smør på blanding av creme fraiche og pesto, legg på den ferdigstekte kyllingen som er krydret med gurkemeie, salt og pepper
Bland potetene i sausen, og dryss medbaconogbasilikumblader. Rør rømmen med karri, salt, pepper og hakket basilikum, rødløk og erter, smak til med mer krydder om nødvendig
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat ogbasilikum. Legg to baconskiver rundt kyllingen og legg på en stekeplate
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.