Denne uken har jeg gjort noe nytt, jeg har lekt kokk. En god venninne skulle ha kollegaene sine på besøk og som travel småbarnsmor, er det ikke lett å få til å varte opp med femretters middag, så hun spurte pent om jeg hadde lyst til å hjelpe til
Som dere lesere vet, har vi tidligere handlet litt klær til Emma fra PompDeLux. Syntes noe av klærne de har er super nydelige, og har bare "måttet" kjøpe
Og når jeg først var igang, lastet jeg ned polarpersonaltrainer på macen, og har nettopp laget meg et løpeprogram som skal få meg i form til å kunne løpe en halvmaraton glatt
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Dette sukkerbrødet er alltid vellykket og hemmeligheten bak er lang pisketid. Jeg pisker alltid eggedosisen i 10 til 15 minutter før jeg sikter og vender forsiktig inn det tørre
Hva med å lage en vegetarisk rett nå i juletidene. Det er så stort fokus på kjøtt i disse tider, og det kan være smart å redusere kjøttinntaket noe om man klarer, både på grunn av miljøet og fordi det er bra for oss
Siden det er lillelørdag tenkte eg å dele desse fantastisk gode peanøtt proteinbarene med dere. Dei blei for ett par veker siden og har blitt laga i fleire varianter i ettertid
Nå er det lammesesong, og snart påske. Nå står lammet vårt og godgjør seg i kjøleskapet. Mmm. Our lamb is absorbing lovely flavors in the fridge as we speak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.