Duppe er rett og slett en ganske tykk hvit saus, blandet med stekefettet fra flesket. Flesk er flesk, det blir brukt både sidefleskog bacon ogduppen lages på ulike måter fra hjem til hjem
Duppe er rett og slett en ganske tykk hvit saus, blandet med stekefettet fra flesket. Skjær bacon/flesk i skiver, hvis det ikke er ferdig skjært, skjær av svoren
Andre variasjoner av tilbehør kan være gulrøtter, brokkoli, kokt kål og kålstuing. Når du har fått oppi alt melet, la denne blandingen «svette» litt slik at den slipper taket lett fra kjelen
GA_googleAddAttr("Tag", "pork-knuckle-in-beer-and-apple-juice"). GA_googleAddAttr("Tag", "pork"). This recipe composed by popular radio and TV cook and well known food blogger Lise Finckenhagen is a great example of this
sett på poteter til kokingstek flesket på begge siderSausen lages på fettet som er igjen etter steking av flesket, direkte i pannenrør inn mel og spe med melk, pass på så det ikke blir klumper
Helt nydelige oppskrifter rangert av brukere og etter vanskelighetsgrad. Der fant jeg en herlig thaioppskrift på svinekjøtt i en peanøtt- og kokosmelkcurry
Fleskogduppe med div. Tilbehøret kan varieres etter hva man vil og hva man måtte ha for hånden. Stek baconet først, ta vekk fra platen og legg baconet på en tallerken så lenge
**You can also use beef or chicken if you want but I think this dish is better with pork. You just need a little imagination and then it is incredible how tasty it turns out when you more or less throw everything together in the saucepan and leave it to simmer for an hour or two
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er ogsåandebryst en god idé)
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Og det beste er nesten at suppen er så kjapp å lage
Hvis du bruker et andebryst kan du godt rute/skråskjære skinnet for å få en stilig og sprø skorpe. Steker du anden i ovnen lager den seg selv og det er nesten umulig å ikke få et perfekt resultat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.