40 minutter
Server en deilig salat med avocado, granateple, tomat, agurk, paprika, løk, olivenolje, parmesan, litt pepper og oregano, veldig, veldig godt
3 hours
of marinating, put the roast in the oven in a casserole dish in at about
190 degrees
for about
40 minutes
Server a delicious salad with avocado, pomegranate, tomato, cucumber, bell pepper, onion, olive oil, parmesan, a little pepper and oregano, delicious
Translate ». Ingredienser til 2 porsjoner. Tidsbruk Under 30 min (eks koketid for kjøttstykke). ca 250 g Langkokt svinenakke (Se fremgangsmåte nedenfor)
Translate ». Ingredienser til 2 porsjoner. Tidsbruk Under 30 min (eks koketid for kjøttstykke). ca 250 g Langkokt svinenakke (Se fremgangsmåte nedenfor)
**You can also use beef or chicken if you want but I think this dish is better withpork. LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. You have to see for yourself so that the potatoes won't be under- or overcooked) Transfer the potatoes, garlic and herbs to a serving dish, sprinkle some maldon salt over and DIG IN
"Garlic Shrimp" eller hvitløksreker er en amerikansk oppskrift jeg fikk lyst til å prøve. Dessuten er dette "Garlic Shrimp" og bruker man mindre enn seks fedd, er det ikke hitløksreker
Pulled pork har nesten blitt vår nye nasjonalrett. Pulled pork er et samlebegrep på kjøtt som i utgangspunktet er seigt, men som tilberedes i mange timer slik at det blir så mørt at man kan plukke det fra hverandre med to gafler
Pulled pork er visst veldig inn i Norge nå. Her kommer en versjon kalt pork carnitas. Blant annet sto pulled pork på menyen og vi dro til slakter Idsøe i Stavanger
Pulled pork. Pulled pork ble stekt i form med varmluft 180 grader i 25 minutt, som angitt på eska. Denne retten skulle egentlig hett kanin i butterdeig – det spiste jeg nettopp når vi hadde en vårtur til Paris, kjempegodt
Pulled pork blir som regel tilberedt av svinenakke, men det hadde de ikke på 'nær-butikken'. Jeg serverte pulled pork med ovnsbakte søtpotetet, rødløk, maiskolber, den sykt gode sausen og
Pulled pork er en av mine favoritter for tida. Det heter pulled pork fordi kjøttet er revet fra hverandre med to gafler når det er ferdig stekt, så revet svin egentlig da
Så kan kjøttet "trekkes" fra hverandre - derav navnet pulled pork. Begynn med nakkesteken. Den må trimmes litt, sener og fett fjernes, så det blir et helt stykke kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.