Det er de samme som kom med oppskriften på Livsfarlig sjokoladekake. Hele "cluet" her er at den såvidt skal stivne litt i kantene, men være flytende oppi
Og når den varme, flytende sjokoladekaken blir blandet med hjemmelaget karamell. (English below)Karamellen (See step-by-step pictures below)Kle formen du skal bruke til kaken med plastfolie og smør den med litt smør
Kjøleskapsgrøt med havregryn, chia og flytende honning er kjempegodt og supert på morgener med dårlig tid, dette er lett å lage til kvelden før, og så har du frokosten klar dagen etter, enklere blir det ikke
Sukkerfri brente mandler og kjernermed kanelsmak er utrolig godt. Smaker en deilig kombinasjon av søtlig kanel med litt mild sitron- knallgodt for smaksløkene
Hjemmebakt brød med malte frø og kjerner. Og at du får et saftig brød med utrolig god smak. Jeg liker godt kjerner i brød,men ikke alle i min familie er like begeistret
Og det må man jo si at de har gjort med stor suksess. Tross alt var øl svært så akseptert under fasten i de fleste kloster da øl er ”flytende brød”, og øl var tryggere å drikke enn vann, som i tidligere tider ofte kunne være svært så forurenset
Incabær passer etter min smak perfekt sammen med sjokolade da de er søtsure. Jeg har også laget raw sjokolade med tørka incabær, oppskriften finner du HER
Jeg har fortsatt to middager med denne geniale frukten som jeg har lyst til å vise dere. Del muskatgresskaret i to og grav ut hullet der kjernene ligger – husk å ta vare på disse
Veldig søte og gode, og med en myk sjokoladekjerne. ♥ Spray et bakepapir med formfett (lettere å få de av i etterkant), fordel fire klatter utover og stek i ovnen på 175 grader i 10-12 min – sjekk dem jevnlig og ta dem gjerne ut når du ser at kantene er ferdigstekt og midten er myk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.