Skrell potetene, skjær dem i store terninger (tenk munnfuller) og ha dem over i en kjele med vann. Hell av kokevannet, sett kjelen tilbake på avslått plate og la potetene dampe seg helt tørre
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Disse deilige potetene er perfekt tilbehør til all slags kjøtt og garantert en festmiddag verdig
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start medpoteteneog ha så løk og hvitløk over. Hell over fløten og sett formen i ovnen med aluminiumsfolie eller et lokk over
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Ovnsbakte poteter er snadder og en god kilde til nødvendige næringsstoffer
Det blir ingen harde potetskiver eller at du må kanskje steke den lengre enn beregnet osv -for det er jo dette med å få alt ferdig samtidig som kan være et puslespill og hodebry mange ganger
Skrell poteteneog skjær dem i skiver. Når jeg ikke blogger, så lager jeg mat. ) Denne gangen er det fløtegratinerte poteter, tilbehørenes konge, som står på menyen
Deilige stekte potetermed sprø skorpe og smak av hvitløk og krydder Nammis. Dette er en skikkelig sprø og gyllen potetklassiker som kan varieres i det uendelige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.