Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Det er jo heller ikke slik at du trenger å spise hjemmelaget potetgull (eller potet) hver dag. Du kutter først opp poteter i tynne skiver (jeg foretrekker en mandolin)
1 stor søtpotet (eller 2 små)1 liten kålrotsalt/pepper/hvitløk/rapsolje20cm purre1 pk sukkererter1 pk go´magerpølse fra Gildelitt smør til stekingen klatt kesam eller sennepJeg satt på ovnen med en gang jeg kom inn døra - på 225 gradre
En fantastisk erstatning til masseprodusert chips med årelang holdbarhet og usunne fettstoffer. Med hjemmelaget chips kan du selv bestemme fettinnhold og fettkilde - perfekt
(Skrap sidene med slikkepotten og nyt av den delikate sjokoladen…I just love chocolate. Chocolate Chip Cupcakes 36 stk (medium). 5 store eggehviter (romstemp). Jeg tar en iskrem-skje med røre i hver cupcakeform ( dette blir cirka 36 cupcakes totalt). 5 store eggehviter (romstemp)
Krydder, urter eller andre smakstilsetninger (valgfritt). Rotfrukter blir på magisk vis til knasende crispy chips, dersom de skjæres i syltynne skiver og stekes sammen med olje i ovnen
- salt (jeg brukte havsalt) og pepper. Fyføren, så jeg elsker grønnkål chips - kale chips. Jeg smakte det første gang av happy foods, og jeg ble helt forelsket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.