Kylling i hvitvin er en variant av den klassiske franske gryteretten Coq au vin, en rett bestående av hane kokt i rødvin sammen med løk, hvitløk og urtekrydder
Det er lørdag. På gudskjelovkvelden laget jeg denne berømte retten,og. ifølge mamma, er dette den beste kyllingretten hun har spist, så hun forlanger samme rett
Kyckling Marengo var en favorit på matbordet när jag var liten. När jag tittar på andra Marengo-recept så finns det ingen grädde i, mammas variant var kanske lite anpassad för barn, men jag gillar grädden
Om det ikke lyder fint nok, kan vi jo alltids kalle den ”Poulet avec le pot-au-feu de légumes” Jeg vet ikke om det er riktig oversatt, men det lyder jo bra
Eller, for å si det litt snobbete, Poulet de Bresse. Nå er det på tide å hekte på sykkelvogna. Etappen går nemlig fra Bourg-en-Bresse til Saint-Étienne
Jeg har tidligere skrevet om Infurn. com som viste seg å være litt av et svindelfirma. Jeg er derfor svært skeptisk til firmaer som selger designmøbler til spotpriser
Øl og rock and roll passer nesten sammen som hand i hanske. Iallfall om man skal se på alle bryggene som slippes på de ulike bryggeriene, oppkalt eller skapt av ulike rockestjerner
Poulet au porto, kylling og champignon. synergi. reker, fisk, kyllingkraft, fiskesaus og sopp. Ved å tilsette en spiseskje eller to av en rar saus, en obskur utseende pasta eller som jeg allerede har vært inne på, saltet eller tørket fisk, vips så blir maten du lager ett hakk bedre
Del hver kylling i 8 biter. Varm olje i en gryte og ha i kyllingstykkene. La dem bli gyllenbrune. Dryss over 2 ss sukker, finhakket sjalottløk og persille og stek litt videre
Skjær baugett (loff) i terninger og rist dem i stekepannen med smør, hakket hvitløk og krydderurter. Fyll brødterningene i kyllingen og legg kyllingen i en ildfast form
Del hver kylling i 8 biter. Varm olje i en gryte og ha i kyllingstykkene. La dem bli gyllenbrune. Tilsett finhakket sjalottløk og persille og stek litt videre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.