banan-nam. For en del år tilbake var det en fantastisk is-bar på Karl Johan som het ”Studenten”. De serverte kuleis i kjeks og softice på størrelse med en håndball
I denne brasilianske retten brukes en rotvekst som heter kassava. Den er veldig vanlig i matlaging i tropiske strøk, og brukes i mange land i nesten alle måltider, siden den er en god kilde til stivelse
Slik skal du gjøre det om du vil servere skikkelig SNADDER FAST FOOD til de bortskjemte kidza, eller muligens bare til deg selv på en fredag kveld etter endt arbeidsuke
Denne supergode skalldyrsalaten fikk jeg smake under årets aspargesfestival på Røed Gård. Da hadde jeg gleden av å jobbe på kjøkkenet sammen med gårdeieren selv, Hans-Torer Mamen
Hjemmelagde lav-FODMAP og glutenfrie knekkebrød. 01. 05. 2016 - 14. 58 Ingen kommentarer. Hei og god søndag. Da jeg var hjemme hos mams og paps nå, så fikk jeg servert både hjemmelaget granola og hjemmelagde knekkebrød, og det er vel ingen tvil om at hjemmelaget smaker best
Mange ville ha innlegg om kraftkoking, så da kommer min versjon her. Mange har skrevet om dette før, jeg har linket noen av favorittene mine på slutten av innlegget
JA til helgekos…JA til godteri med mindre sukker. I kveld har jeg laget hjemmelaget marshmallows. Disse er sunnere enn vanlige marshmallows, blant annet fordi sukkeret er erstattet med honning, som er et naturlig søtstoff som inneholder sporstoffer kroppen kan nyttiggjøre seg av
Dagens middag har jag kopierat rakt av från Mama Skoglys blogg Smaskelismaskens. Hon bjuder alltid på så bra och smaskiga tips, bl a anammade jag henne tips om Sloppy Joes som bra husvagnskrubb, men omvandlade det till perfekt efter en dag i backen krubbsom naturligtvis går hur bra som helst att äta vilken årstid, vilken vecka och vilken dag som helst
varm rødbetsuppe. Jeg leser en del reiseberetninger og reisereportasjer. Fellesnevner for disse er selvsagt at de handler om reiser, men også at de handler om hull i veggen
Kreta er en stor øy og mye forskjellig å se. Vi leide bil på vår ferie, og utforsket steder med utgangspunkt i Chania (som uttales Hania - ikke sjania slik reiseselskapene vil ha oss til å tro) på vestkysten av øya
Ivano, Luisa, Federico og Michele ønsker velkommen til Bologna i Norge. Å være matblogger har sine fordeler, som å bli invitert på middag til den italienske ambassadøren, når verdens beste pastakokk kommer på besøk til Norge
Det var min datter Kristine og hennes venninne Heidi som begynte å lage vårruller hjemme hos oss. Men nå når de ikke lenger har tid og lyst så har jeg kreert mine egne oppskrifter på disse små delikatessene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.