Avkjøles til den er lunog kuttes opp i litt mindre biter etter ønske. Bland salat, bakte rødbeter, honningglaserte valnøter og biter med grillet chevre på tre tallerkener
Skjær/del opp alle grønnsakene Del osten i skiver/biter og stek lett i en pannesmelt smør og rør sammen med litt sukker (gjerne brunt sukker), rist valnøttene sammen med dette og skru av pannen slik at det blir kalt og stivner på valnøtteneBland alt sammen i en bolle og tilsette gjerne litt god olivenolje, balsamico eddik samt salt og pepper
Lunchevre eller brie er en sikker vinner, spesielt med dette fantastisk tilbehøret. Skrell og vask rødbetene og del de i små terninger/biterLegg de i en ildfast form med en klunk oljeStrø over maldonsalt, pepper og gjerne noen friske urter
Ordet ' Chevre ' er det franske ordet for geit. Denne retten kan brukes både som forrett og dessert. Chevre er en ost, som opprinnelig kommer fra Frankrike, laget av geitmelk
Ha de i en ildfast form, med litt olivenolje, salt og pepper over. Start med rødbetene. Tilslutt, kutt opp chevre i litt større stykker og ha på toppen av salaten
Chevre kan fint byttes ut med for eksempel brie eller camembert om man har det liggende. Knus valnøtter lett med hendene og strø dem over laksefiletene
Denne gangen ble det en lunog grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Vask potetene, rens løken, skrell nepene og del i biter, skvis (klem flat) hvitløksfeddene og smør en form med olje
Hva med å lage en nydelig rødbetsalat,og gi pålegget en ny åpenbaring. (Stikk dem med gaffel, som poteter)Ta på gummihansker og skrell rødbetene forsiktig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.