Gjør du noen få ekstra triks medriskremen, blir den så veldig mye bedre. Ha avkjølt riskrem og avkjølt bringebærsaus/ coulis over på fine glass og server straks
Den kvelden laget jeg riskrem, som ble veldig god. Det har blitt mye mat og mye søtt denne ferien, skal bli godt å komme tilbake til normalt med moderate mengder mat og søtsaker
Rabarbra - ananas og kokosmarengs i skjønn forening. RABARBRA- OG ANANASKOMPOTT. 200 gr rabarbra i biter. Kle en springform, 27cm, med bakepapir. 200 gr rabarbra
Hun hadde rabarbra som vokste i hagen – og så fort rabarbraen var stor og moden fikk vi hvert vårt tomme yoghurtbeger med sukker som vi dyppet rabarbraen i
Kan du teknikken med å sterilisere flaskene slik at du ikke får mugg, så gjør gjerne det - dette har jeg nemlig aldri lyktes med (men er takknemelig for tips
Man kan lage mange gode desserter og kaker medrabarbra, denne paien f. Smak deg til om det trengs mer sukker, bruk hva du vil, steviosa sammen med kokosblomstsukker er godt syntes jeg
Ovnsbakt rabarbramed vaniljeis og friske bær - enkelt og godt. Bakt rabarbra. Rabarbraen har vært moden en stund nå og hva smaker vel bedre enn ovnsbakt rabarbramed vaniljeis og friske bær til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.