den berer nemleg med segei god historie – eller to. I tillegg blir den mildare i smaken om du freser løken forsiktig nokre minutt i steikepannafør du blandar den med potetene og ansjosen
Det må du nesten berre gjera sånn det står på rispakken du har kjøpt, men egpleier å surra risen i litt varm olivenolje først, og deretter koka det inn med litt og litt vatn til risen er ferdig
Etterpå stikker du et lys fra Ikea (av den sorten som drypper så fryktelig) oppi tuten, før dere setter beina i kors og hører noen klimprer på gittar’n esse, og synger ’I natt jag drömte noget som jag aaaldri dröömt föruuuut…’ Lenge leve hippie alderen
Jeg er ikke så flink til å skrive nøyaktig beskrivelse av hvordan man gjør når man lager kakene. Det hender noen ganger jeg får telefon fra veninner som holder på å lage ei kake og står fast eller har gjort en feil og lurer på hva de skal gjøre videre
Dei hadde eg som tilbehørtilei enkel haustgryte med paprika, løk og saus med kremost. Eg gir bort glas med soppmjøl til jul og i vertinnegaver, det brukar å falle i smak
La det få litt farge og surre litt før du fordelar det over kyllingbrysta. Denne oppskrifta skil seg frå dei andre ved at du må bruke både eisteikepanne og ei eldfast form, men egtilga Marit alt når eg smakte resultatet
(Eg må berre tilføye at dei vert ikkje ført bak lyset. Dei er heilt klar over at det er grønsaker i suppa, dei er med og skrellar gulerøtter, og knaskar gjerne i segeitheiltmjølkeglas med gulrotstavar før middag
I Italia er det vanleg å varme smør i eisteikepanne, med rause mengder salvie til å smakssette smøret, og varme pastaen i steikepanna, før du serverer den med rause mengder parmesan på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.