Tenkte å dele oppskriften på en San Francisco, enkel og god. San Fransisco kan utseende messig minne veldig om en Tquila Sunrise eller Sex on the Beach, men smaker ikke likt
Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Det er viktig å ikke bli lei julematen før jul, så da kan man jo kanskje servere julemat som “juletapas”
Det blir ingen oppskrift eller tips idag heller. Begynner å gå tom for ideer (og tid) nå, men har jo klart meg fint til 18 desember, så er vel ikke så ille
Rawfood - lunsj, middag og tilbehør. Rawfood - lunsj, middag og tilbehør. 10 i Rawfood - lunsj, middag og tilbehør. 10 i Rawfood - lunsj, middag og tilbehør
Del den i 8 like store deler og skjevl dem ut - ca 0,5 cm tykkelse. Sett dem på øverste rillle på 180 grader "grill" i 5-7 minutter. 180 grader "grill" i 5-7 minutter
Jeg hadde ikke oksekjøtt eller sellerirot - og brukte bare det jeg hadde tilgjengelig. Ha oppi 4-5 dl vann (til det dekker kjøttet) og en grønskasbuljon
Hakk fesaosten i terninger, kutt opp ruccolasalaten og kyllingen - bland det sammen i en bolle. Hell over rømmen og bland inn ca 2ss med karri - bland godt
2 kyllingfileter, 1 boks kokosmelk, 3 dl føte, 1 gullerot, babymais, 1-2 chili, salt, pepper, 1-2 pakker ris. Mens dette står å småkoker kutter du gulerot i små strimler og deler babymaisen i 2-3 deler. Tilsett fløta og la det stå i 1-2 minutter. 1 boks kokosmelk, 3 dl føte, 1 gullerot, babymais, 1-2 chili, salt, pepper,. 1-2 pakker ris
Vårrulldeig (fåes kjøpt hos asiatiske butikker) - og ønsket fyll. Du kan bruke alt mulig - men jeg valgte å gjøre det veldig enkelt å brukte kål, løk, gullerøtter og chili
Settes i ovnen på 200grader i 15-20minutter. Du trenger. 200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost
Sebastian-kneipp. Kneipp-brød. Sebastian Kneipp. en helt ny opplevelse av kneipp-brød. La deigemnene hvile 20-30 minutter på kjøkkenbenken. Så skal de stekes på 220* i ca 30-45 minutter
Smart, ikke sant. Reisetips - New York. Har du ikke vært der enda, så står den nok garantert høyt på ønskelisten for kommende reisemål - og mange av de som har vært der, vil veldig gjerne dra tilbake
Deigen kan være helt umulig jobbe med - men mer melis vil gjøre dem alt for søte. ta heller litt vann på håndflaten - det gjør deigen mye enklere å jobbe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.