1. Kok opp 12 dl vann i en kjele, ta den av platen og rør i sammalt rug og salt til en jevn masse. Rør inn kefirmelken og la kjelen stå noen timer til avkjøling til den er lunken
Eltefrie brød og rundstykker er veldig enkelt (og temmelig genialt. ) og gjør at du ikke trenger slite deg ut på elting eller skitne til kjøkkenmaskinen
Den søramerikanske måten å servere rå fisk på har for lengst erobra verda. Ceviche finns i hundrevis, kanskje tusenvis, av variantar – alt etter råvaretilfanget i området
Halvgrovt brød med solsikkekjerner. "Gjenåpner" bloggen med en deilig brødoppskrift. Dette er et veldig godt brød, passe grovt, og minner litt om kneipp
Jeg er ganske vill etter fisk, og ble veldig inspirert av å se Senkveld forrige uke der den unge kokken Sebastian lagde ceviche til Hellstrøm og Stiansen
Kan du tenke deg noe bedre enn nystekt grovbrød, rett fra ovnen. Jeg har bodd mange år i forskjellige "utland", og det var vel mangelen på ordentlig godt og grovt brød som fikk meg til å begynne å bake det selv
Har du drømt deg bort på flukt med hovedpersonene i Cecilia Samartins roman Senor Peregrino, har du grått deg bort av skjebnene på Cuba i Drømmehjertet, hatt kjærlighetssorg med husholdersken i Salvadorena, og sist men ikke minst siklet sammen med Sebastian mens du leste Mofongo
Det va den spanske kokken Sebastian. ) En av de fine tingan Sebastian lage e hjemmelaga aioli. Ringte te Gunhild (husvertinne og venninne), og planla en spicy pasta (som faktisk også har sitt opphav fra Sebastian), med brød/loff, kylling og aioli
Ettersom skreien skrider innover til kysten i Lofoten for å gyte og reprodusere seg i vinterhalvåret, er det heilt på sin plass å ta imot torsken med ekte, heimelagd jomfrusaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.