Det er faktisk noe av det beste jeg vet, men det må være gode ferske fiskeboller, god hvitsausmed muskat og terteskjell - og mednydelig norske reker - dette er bare herlig
Legg ruccula og reker på pizzaen før servering. Mos balsilikum, parmesan, pinjekjerner (som du bør ristei en varm panne først) og hvitløki en foodprosessor/blender
Hvitsaus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausenei det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanliginnenitalienskmatlaging, og er en viktigingrediensi for eksempel lasagne
Smak tilmed muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak tilmed muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Tilsvinekjøtt passer det godt medhvitsaus,. og er vår foretrukne saustil røkt svinekam. Smelt smør, rør inn hvetemel, spe med kraft, litt og litt mens det koker
Smak deg tilmedlitthimalayasalt, revet muskatnøtt,og litthvitløkspulver om du vil. Sausen tykner ganske fort, så spe på med mersoyamelk om du vil ha den tynnere
Hell i hakket løk og hvitløk, og la dette surre til løken er blank. Dette ble en smakfull rett, med godt krydret saus, medcrispy grønnsaker og nydeligereker
Torsk dampet ihvitsausmed rotgrønnsaker og poteter. Itidsklemma er det selvfølgeligmulig å jukse med posegrønnsaker av typen lapskausblanding og posesaus, men jeg tror ikke det går noe kjappere
Begynn medkjøttsaus, drisle over tynt lag hvitsaus og lasagneplater. HVITSAUS. Fres mykt i olje og tilsettfinhakkethvitløk, squash iterninger og kjøttdeig
Hvitsaus er nydeligtil pølser. Kyllingfilet bakt i BBQ sausFusillimedkyllingipestosausDel på. Denne måten å lage den på gjør det lettere for deg å ikkesvisausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.