Bland alt det tørre sammen med revet eple, hell så over sausen og rør godt. En sunn ettermiddags snack sammen med litt frukt, til dessert i Vildes matboks, for litt ekstra kos og energi på tur eller trening, you name it
Smakfulle og fargeglade stenger, proppfulle av godsaker for en liten mage. Fargen skremte han litt i begynnelsen, men da han først smakte maten, spiste han alt
Fjern fra ovnen og toppe eplenemed blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Starter på ytterkanten aveple lage tynne skiver, skjære det meste av veien, men ikke hele veien gjennom eple
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam. Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med
Vannkefir og surdeigsbrød av spelt med upasturisert smør, ramsløkpurè og Røros lavpasturisert rømme. Jeg mesker meg med vannkefir, gelatin, upasturiserte oster og smør, og i dag har jeg til og med laget surdeigsbrød
Forbered et ark med pergament papir for å plassere eplene på senere. Skjær smøret i små terninger og smelte over svak varme i en panne med en tykk bunn
Deretter fyller du paiskallet ditt medepleskivene dine, om du vil kan du ta deg bryet med å legge dem i ett pent mønster , men det er slettes ikke nødvendig og smaken den blir jo den samme uansett
D rundstykker med raspet eple er faktisk sykt godt. pensle de med vann å dryss over litt sesamfrø. 5 dl melk 1 pk gjær 4 Ss olje 2 Ts sukker 1 Ts salt 1 Ts malt kardemomme 3 dl revet eple ( ca 2 epler) 2 dl lett kokte havregryn 250g sammalt hvete grov ca 700 g hvetemel
Idag blir det en formkake med bringebær som smaker kjempegodt, smak gjerne til med vaniljeis eller vanilje kesam så blir dette en deilig dessert eller kake til kaffen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.