Sil og nyt med shashimi , med sushi av alle slag - dette er en deilig saus. Her kommer en oppskrift på ponzusaus som skal lagres i 2-3 måneder før den er klar til bruk
Igår lagde jeg en av mine sunne favoritter til middag av reker, nemlig rekewok. Endelig er det lørdag og jeg merker på både kropp og sinn at jeg trenger litt fri
Flaskene med olje og sauser koster noen kroner, men de varer utrolig lenge. Blir aldri lei av reker tror jeg og etter gårsdagens reketaco har jeg litt igjen
Inneholder produktplassering i samarbeid med Acreto. Ponzusaus *. Grillen har avtagbare grillplater med innebygde varmeslanger, som gir et perfekt resultat
Dander så laksen oppå, dryss på sesamfrø og ha en liten sleiv med ris på siden. Ponzusaus. Denne retten smakte jeg første gang hos naboene, så lagde jeg det til jentene i Matvrak og det smaker helt fantastisk godt så oppskriften måtte bare foreviges på bloggen
Laksesashimi medponzusaus og mango- avokadoskiver. Er du en av bloggens faste lesere, så vet du kanskje at hver tirsdag og torsdag deler jeg nye mateventyr med deg (foruten hver søndag finner du ukemenyer og bonus oppskrifter, så klart)
Dessuten blir det knapt enklere enn å servere rå salma som sashimi med en god ponzusaus. Jeg benytter meg derfor av hans interesse for å lage nettopp denne retten, mens jeg selv kan sette meg med bena på bordet og se et intellektuelt stimulerende talk show
Dypp fisken i ponzusaus før du legger den på risen og topp med en liten wasabimajones – tipp topp. Skjær av et stykke av en «belly loin» slik at den passer med størrelsen på risrullen
Anbefales med en hjemmelaget ponzusaus. Jeg elsker en salat med mange ingredienser og mange smaker. Jeg bruker å lage dressing med olivenolje som base, og du kan såklart bruke majones hvis du vil
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.