Avkjøl litt og nyt. Bruker du vanlige poteter bør du skrelle dem,noe som var utrolig behagelig med denne skrelleren fra Peel AppealHa poteter, smør og hvitløk i en panne
Skjær så kyllingen i biter, og legg de i potetgratengen de siste minuttene av steketiden. Smør en ildfast form eller som meg en stekepanne (tåler å stå i stekeovn, og jeg kjøpte min hos Traktøren på Byhaven i Trondheim)
Fløtegratinertepoteter er vel egentlig aldri noe jeg har spist noe særlig av, men fikk spørsmål om jeg kunne lage det til noen og da er jeg ikke vond å be
skru av gassen på den ene siden og flytt kjøttet til motsatt side. Svi av kjøttet på sterk varme. Hva er vel bedre enn friske grønnsaker rett fra torvet, nypoteter, varmt i lufta og en mann som ler når han griller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.